Повечето майки имат проблем със съня на децата. Просто не

...
Повечето майки имат проблем със съня на децата. Просто не
Коментари Харесай

Джена Дюън споделя трика, който помага на дъщеря й да спи по 11 часа на нощ

Повечето майки имат проблем със съня на децата. Просто не могат да ги накарат да спят през цялата нощ. Имаме страхотна вест: Има един елементарен, безвреден и изцяло натурален метод да накарате децата си да спят повече. Ето какво споделя актрисата Джена Деуан Татум за гениалния трик, който оказва помощ на щерка й да спи по 11 часа на нощ.

 Джена Дюън споделя трика, който оказва помощ на щерка й да спи по 11 часа на нощ Instagram/jennadewan
Накратко, тя употребява дифузер - машина, която комбинира вода и етерични масла и излъчва фина мъгла - с цел да даде на въздуха в стаята си и в стаята на щерка й Еверли лек мирис. " Смесвам лавандула, мента и лимон дружно, което е в действителност положително - тъй като е успокояващо - само че и пречиства въздуха. Мисля, че тя спи 11 часа, поради тази загадка ", споделя тя.

Още нещо, тези етерични масла са проправили път на още един обред за Джена и Евърли. Джена прави малко усмихнато личице на коремчето на Евърли с лавандулово масло.

 Джена Дюън споделя трика, който оказва помощ на щерка й да спи по 11 часа на нощ Instagram/jennadewan

И всичко това не е просто измислено от Джена. Има някои проучвания, които потвърждават силата на етеричните масла. Лавандулата, да вземем за пример оказва помощ за задълбочаване на релаксацията, а маслото от мента има успокояващи свойства.

Е, кой е подготвен за 11 часа блажена отмора?

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР