Повечето мъже и жени имат някакви критерии за интимните си

...
Повечето мъже и жени имат някакви критерии за интимните си
Коментари Харесай

Свещеникът Марио спи и с мъже, и с жени


Повечето мъже и дами имат някакви критерии за интимните си половинки. Едни избират по-атрактивни и красиви, други по-умни. Едни си падат по руси, други по тъмнокоси. Едно харесват слаби, други закръглени, трети, като Християн Гущеров, единствено живи скелети. Единствено свещеникът Марио няма никакви критерии за дамите, мъжете и травеститите, с които спи.

В първите епизоди на „ Биг Брадър “ бръснарят се увърташе към Кристи. В последните епизоди се насочи към Веселка, където нещата му се получават. 34-годишният съквартирант в Къщата, който непрекъснато натъртва какъв брой е значима за него религията, се появи в същинската си светлина. Той се заигра съществено с тежкотонажната Веселка в джакузито, а по-късно я награби в леглото. Веселка закачливо му изясни, че няма опит с „ огромни играчки “ и сама разгласи, че тежи близо 130 кг. Но пък наподобява, че е и задоволително смела, с цел да съблазнява в риалити формат, и дори да се опита да смъкна гащите на Марио, който очевидно се радваше и се смееше като шут. Повечето съквартиранти осъдиха държанието на свещеника, само че той им отвърна, че и в живота е подобен.

Източници на „ Уикенд “ издават, че пеещият бръснар има богат полов опит и с мъже, както и с травестити. „ Той не сортира, изключително като си пийне. Само да има два крайници и да върви, нищо друго не го интересува. Ако му се отдаде опция, ще прави секс с Веселка в Къщата “ – издават близки до възпитаника на Семинарията. Във визитката си Марио се оплака, че все попада на лесбийки и съобщи: „ Писна ми от тези лесбийки, джендъри и пендъри! “.

Какво тъкмо би трябвало да значи това не е ясно, тъй като видеа в обществените мрежи демонстрират, че Марио е бил чест клиент в прочут измежду ЛГБТ общността в столичен бар. Появи се видеодоказателство от една от лудешките гей вечеринки, на които Марио участва и явно доста се забавлява. Камера е запечатала възпитаникът на Софийската семинария Марио да танцува буйно и даже да се целува с небезизвестната столична мил кралица Никол Бърборини в столичен гей бар.

Приближени до Марио издават, че това не е индивидуален случай и той постоянно кръстосва левия и десния тротоар, както и междинните. Няколко месеца да вземем за пример участника в „ Биг Брадър ” имал еднополова връзка с много по-възрастен от него предприемач и даже живял в жилището му в центъра на София.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР