Повечето жени още от малки планират или поне визуализират сватбата

...
Повечето жени още от малки планират или поне визуализират сватбата
Коментари Харесай

Къде ще отпразнува сватбата си Наоми Байдън

Повечето дами още от дребни възнамеряват или най-малко пресъздават сватбата на фантазиите си. Когато моментът настъпи пък се пробват да създадат всичко допустимо, с цел да може действителната им женитба да се приближи до мечтаната.

Дали ще бъде в голяма зала с доста посетители, или пък на някое екзотично място единствено с най-близките. На някои пък им се отдава да сключат брак тук-там, на които в действителност доста малко хора биха могли даже да си помислят, че е допустимо.

От People разбираме, че внучката на американския президент Джо Байдън - Наоми, ще се дами. Но в това няма нищо неизмеримо. Интересното е, че тя е бъдещият ѝ брачен партньор ще си кажат заветното " да ", а по-късно ще пренесат празненствата в Белия дом.

В профила си в Twitter 28-годишната щерка на Хънтър Байдън оповести новината, като написа, че е доста признателна на баба си и дядо си за предоставената опция. Според Associated Press сватбата би трябвало да се състои тази есен, а бъдещите младоженци към момента са в развой на плануване и подготовка.

Говорител на Джил Байдън споделя, че семейство Байдън ще заплати всички разноски по празненствата в Белия дом. Наоми и Питър се сгодиха през септември предходната година, а празнуването на сватбата им в Белия дом няма да бъде казус, като сходни събития са традиция и се случват релативно постоянно. Като сватбата на Джена Буш през 2008 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР