Повечето жени имат проблеми и аз не съм имунизирана срещу

...
Повечето жени имат проблеми и аз не съм имунизирана срещу
Коментари Харесай

Красотата на женското несъвършенство от Aleah Chapin

" Повечето дами имат проблеми и аз не съм ваксинирана против това. ", споделя Aleah Chapin. " Ние сме споделили, че от телата ни се чака да бъдат избрана височина, избран размер, несъмнено тегло. Но фотосите, които виждате в списанията към вас, доста постоянно са изцяло нереалистични; всички те са обработвани на фотошоп. И макар, че знаем това, въпреки всичко вършим сравнението. Ето за какво, ние се нуждаем от изображения, които демонстрират разнообразни тела, с цел да можем да се научим да одобряваме всевъзможен размер и форма. "

Със своят план " Aunties ", 28-годишната американска художничка Aleah Chapin демонстрира женските форми на няколко генерации и предизвиква спор с живописните си картини на голи възрастни дами. Но тя не се тормози от публичната реакция.

" Вие може да не ги разпознавате, само че може умерено да ги приемете, като изцяло действителни и същински персони, каквито са свъщност те. "

 1

" Аз съм на едни години, на които доста от моите другари са с държание към момента като на деца, мислейки си да имат деца, или мислейки си дали да имат деца. Това е нещото, което се случва през днешния ден. ", обяснява Chapin.  " Но аз съм съвсем на възрастта, като тази на родителите ми, когато към този момент са имали мен, тъй че аз желаех да проуча това забавно утайване на поколенията. И по някакъв метод да го отнеса в моята работа. "

Нейните картини оспорват процеса на стареене - по какъв начин годините засягат нашите тела и мозъци, и по какъв начин ние " би трябвало " да се държим на избрана възраст. Затова на едно от нейните платна има група от девет сивокоси дами, които пресилено играят детската игра с пълзене през краката на другите. Има две картини, изобразяващи млада майка. Друга, улавя една майка и щерка й, застанали другарски, един до друг. Игриви, уверени, щури голи дами, нейните субекти /приятелки на личната й майка, с които тя израства/ обгръщат няколко генерации.

 2

 3

 4

 5

 6

Aleah Chapin споделя също, че рисуването на млади дами е друго прекарване.

„ По принцип, когато сме по-млади, ние дамите непрекъснато се интересуваме от това по какъв начин изглеждаме, може би на моменти прекомерно. А когато преминем през избрана възраст ставаме невидими - и това е напълно различен проблем. Но той още веднъж е обвързван с нашата осанка... За това, за мен, намирането на хубостта във всяко несъвършенство и във всяка възраст е повече от належащо. "

 7

 9

" Не всеки желае да вижда единствено идеализирани женски тела. ", " подвига " плещи тя. " Аз към този момент не се усещам единствената, която има проблеми с тялото си. Аз знам, че не съм сама. "

Някои може да не са съгласни. Но хората имат право да мислят и кажат това, което те желаят.

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР