Повечето хора знаят какви са навиците на техните кучета и

...
Повечето хора знаят какви са навиците на техните кучета и
Коментари Харесай

Какво казва позата на съня за вашето куче

Повечето хора знаят какви са навиците на техните кучета и елементарно могат да схванат по кое време кучето е щастливо, обезпокоеното, ненадейно или уплашено. Но знаете ли нещо за позата, в която спи вашето куче? Подобно на хората, кучетата също имат своите желания и те могат да ни кажат доста.

Ще ви разкрием някои секрети за вашето куче, като проучваме позата, в която спи. Всичко, което би трябвало да извършите, е да обърнете внимание в каква поза спи вашето куче и да прочетете публикацията.

1. " Снежна топка "

 Какво споделя позата на съня за вашето куче Pixabay/Free images

Тази поза за сън е най-често срещаната измежду кучетата. Тази поза разрешава на кучето бързо да се изправи на крайници при положение на заплаха. През множеството време, кучетата не спят надълбоко в тази поза. Това е охранителна поза.

2. " Палачинката "

 Какво споделя позата на съня за вашето куче Pixabay/Free images

В тази поза кучетата спят и си почиват доста добре и даже и денят да не е бил доста изтощителен, доста животни обичат да спят по този метод. Също по този начин, в случай че едно куче спи на една страна, това значи, че то се усеща изцяло безвредно, тъй като не усеща нуждата от покриване на виталните му органи. Когато кучетата се усещат удобно и се доверяват на хората към тях, те могат да си разрешат да спят в тази позиция. Тези кучета имат доста мощна връзка с техните притежатели и фамилии.

3. " Супермен "

 Какво споделя позата на съня за вашето куче Pixabay/Free images

Много дребни кученца спят в този поза, само че някои породи не престават да спят по този начин и когато станат възрастни. Кученцата спят по този начин, тъй като са енергични и могат елементарно да се изправят на краката си при положение на заплаха. Ако забележите, че вашето възрастно куче постоянно спи в тази поза, това значи, че е цялостно с сила и постоянно е готово да играе.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР