Повечето хора свързват жените с представи като романтика, нежни душевни

...
Повечето хора свързват жените с представи като романтика, нежни душевни
Коментари Харесай

Само мъжете се влюбват от пръв поглед

Повечето хора свързват дамите с показа като романтика, нежни душевни усеща и прословутото влюбване от пръв взор. Оказва се, че в действителност любовта от пръв взор е типична за мъжете, само че не и за дамите.

Според ново проучване на холандски учени от Амстердам господата могат да паднат в мрежите на любовта безусловно за елементи от секундата. Звучи съществено, нали?

Това събитие си има пояснение и то е обвързвано с генетичното развиване на човечеството. Мъжете са „ програмирани ” да вземат решения за партньорката, която ще е подобаваща за тях, в напълно къси периоди. А дамите въпреки това се нуждаят от много повече време. Или с други думи – би трябвало да бъдат ухажвани!

Склонността на господата да се влюбват от пръв взор е била доказана и от особено изследване измежду група доброволци. Мозъците им били сканирани и от резултатите станало ясно, че на мъжете не им би трябвало доста, доста да мислят, с цел да решат с кого желаят да имат сериозна връзка.

Е, това разруши на пух и прахуляк визиите ни, че на представителите на мощния пол им би трябвало много време, с цел да се обвържат. Явно не би трябвало да ги чакаме да станат подготвени. Явно щом не влизат във връзка, просто не гледат на дамата до себе си съществено.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР