Повечето хора смятат, че сватбените рокли са сложни, претенциозни и

...
Повечето хора смятат, че сватбените рокли са сложни, претенциозни и
Коментари Харесай

Рокля от тоалетна хартия? А защо не?

Повечето хора считат, че сватбените рокли са комплицирани, претенциозни и сложни за направа, само че на множеството хора в никакъв случай не би им хрумнало, че те могат да са и биоразградими.

Конкурс за сватбени рокли, направени само от тоалетна хартия, потвърждава точно това. 13-тото издание на тематичната фешън конкуренция се организира напълно неотдавна в Ню Йорк.

 Да, може и да звучи необичайно, само че годишният конкурс се е трансформирал в известно събитие от календара на американския град.

 Дизайнерите на роклите - коя от коя по-невероятни - демонстрираха тоалетната хартия в една напълно нова светлина, за която не бихте и помислили даже. Дантели, пискюли, воали и комплицирани плетеници бяха единствено част от декорациите по деликатните облекла, направени по този начин майсторски, че на пръв оглед наподобяват като "истински ".

 Тази година, победителка в състезанието стана рокля, украсена с 1500, изрязани на ръка, пеперуди.

Създателката на роклята Кари Курлето е работила по творението си цели три месеца. Пред медиите тя описа за труда, времето и напъните, които е положила, с цел да направи модела.



"В момента като че ли сънувам, само че по средата на работата бях на път да се откажа. Плачех и си мислех, че не мога да я завърша, тъй като е прекомерно мъчно. Тогава една пеперуда долетя в двора и кацна на ръката ми ", споделя Курлето. Тя видяла в това знак и мотивацията ѝ се върнала.



Освен признанието, победителката в състезанието е спечелила и парична награда от 10 000 $.

Най-добрите модели от тазгодишната конкуренция ще бъдат изложени в музея на Рипли "Вярваш, или не! ". Освен това, 20 от тях ще бъдат дарени на булки, които са имали неприятния шанс да поръчат роклите си от компанията на Алфред Анджело, която ненадейно банкрутирала предходната седмица.

 Тази година в състезанието са били показани 1517 модела на булчински рокли.

Победителят от 2015 година и 2016 година Рой Круз тази година предложи модел с изрязани снежинки. Макар да не стана още веднъж победителка, Крус получи премията на феновете.







Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР