Повечето хора смятат, че известните личности имат идеални животи, не

...
Повечето хора смятат, че известните личности имат идеални животи, не
Коментари Харесай

Думите на Киану Рийвс, които разтърсиха света...

Повечето хора считат, че известните персони имат идеални животи, не претърпяват драми, надменни са и благосъстоянието ги е заслепило. Но има един артист, който е повече от земен, знае цената на парите и на живота и несъмнено може да ни накара да се замислим със своите думи.

Прочетете тази изповед на популярния артист, която сигурно ще ви допре:

" Повечето хора ме познават, само че не знаят историята ми. На 3-годишна възраст гледах по какъв начин татко ми си потегля.

През годините посещавах 4 разнообразни учебни заведения и се борих с дислексия, което правеше образованието ми още по-голямо предизвикателство, в сравнение с е за множеството хора. В последна сметка напуснах гимназия без да завърша.

Когато бях на 23, най-близкият ми другар, Ривър Финикс умря от свръхдоза.

През 1998 година срещнах Дженифър Сайм. Влюбихме се от пръв взор и през 1999 година Дженифър забременя с щерка ни. За страдание, след 8 месеца, детето се роди мъртво. Бяхме покрусени от гибелта ѝ и това докара до края на връзката ни.

18 месеца по-късно Дженифър умря в злополука. Оттогава заобикалям сериозните взаимоотношения и концепцията за деца.

По-малката ми сестра бе болна от левкимия . Днес тя е здрава, а аз подарих 70% от приходите си от кино лентата „ Матрицата “ на лечебни заведения, които лекуват болестта.

Аз съм една от дребното холивудски звезди без имение. Нямам телохранители и не нося скъпи облекла. И макар, че ме правят оценка на 100 милиона $, към момента се возя в метрото и ми харесва!

Затова, в края на краищата, считам, че всички можем да се съгласим, че даже в лицето на нещастието, един мощен, постоянен човек може да израсте и успее. Независимо какво се случва в живота ти, можеш да го превъзмогнеш!

Животът си заслужава живеенето. "
 „ Матрицата: Възкресения “ на зеления килим на филмовата премиера  „ Матрицата: Възкресения “ на зеления килим на филмовата премиера  „ Матрицата: Възкресения “ на зеления килим на филмовата премиера  „ Матрицата: Възкресения “ на зеления килим на филмовата премиера
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР