Повечето хора никога няма да станат богати, защото средата им

...
Повечето хора никога няма да станат богати, защото средата им
Коментари Харесай

10 закона за парите, които богатите спазват, а останалите - нарушават

Повечето хора в никакъв случай няма да станат богати, тъй като средата им на живот е на ниско ниво или най-вече не по-висока от всеобщата междинна класа. Ето за какво множеството хората няма от кое място да вземат образец и да култивират привички, които вършат богатите още по-успешни и заможни.

Но, както се споделя, всичко зависи от вашите стремежи, воля и дейности.

Кои са неочевидните 10 закона за парите, на които богатите се подчиняват, а бедните нарушават?

Действай в този момент

Успешните и богати хора постоянно се възползват от опциите, които се появяват, останалите ги отсрочват за по-късно, мислят, съветват се и така нататък

Те не схващат, че шансът би трябвало да бъде заловен за опашката незабавно, без съмнение, защото прозорецът на шанса, когато се отвори, може да се затвори когато и да е.

Планирай бъдещето си

Повечето хора желаят да им е добре в този момент. А би трябвало да осъзнаем, че богатите хора постоянно подхващат стъпки, имайки поради триумфите в бъдещето.

Например заем за автомобил. Обикновеният човек даже не схваща в каква дупка влиза, какъв брой спомагателни отговорности поема, когато взема кола на заем - той заема от бъдещето си.

Човек с положително финансово мислене ще избра да кара остаряла кола или да се разхожда и не просто ще спести пари, а ще ги " изпрати да работят ", тъй че да носят още повече пари.

В момента той ще живее непретенциозно, само че в бъдеще животът му ще бъде друг, защото рационално управляваният капитал, без значение от неговия размер, има наклонност да се усилва с времето.

Неадекватно отношение към парите

Честният труд не носи доста пари.Всички богати са крадци!

Ако човек има почти сходно към богатите, то той подсъзнателно се настройва по този начин, че да бъде богат, той отблъсква парите от себе си посредством такова отрицателно мислене.

Не се подавай на страсти

Кой мислите, че харчи пари, без да мисли, в припадък на страсти и офанзива, не-овладени желания " Искам го неотложно ", и без значение какво се случва по-нататък?

Ако вършиме по този начин, в никакъв случай няма да забогатеете.

Успехът и замогването са на първо място тествани, поредни дейности, а не прояви на страсти.

Много явен образец за всичко това е извършването на покупки - отидохме в магазина за самун и се върнахме с цялостна торба всевъзможни храни, които не планирахме да купуваме.

Богатството не е пари

В предишното парите са били обезпечени със злато, в този момент са единствено хартия. Обикновеният човек просто икономисва пари под възглавницата, в банката, а по-късно идва инфлацията и те се обезценяват.

Богатите не държат пари в брой!

Бързо се отърват от тях, прехвърляйки ги в активи - недвижими парцели, скъпи бумаги, скъпоценни метали и други.

Те се трансформират в нещо, което по-късно носи още повече пари.

Спестяването на пари в името на парите е задънена улица, прехвърлете парите в активи, с цел да не ги загубите.

Съсредоточете се не върху парите, а върху основаването на стойност

Ако непрекъснато просто мислите по какъв начин да спечелите няколко милиона $ - това няма да ви донесе пари, това е все едно да желаете да имате огромна къща, само че да не вършиме нищо, с цел да я построите.

Трябва да отидете и да работите - създайте стойност, която можете да обръщате в пари, т.е. създайте нещо, от което хората се нуждаят и са склонни да купят.

Не прави това, което вършат другите

Бедният човек моделира финансовото си държание от заобикалящата го среда, изслушва своите родственици, съседи, които също не са богати и няма да бъдат.

Оказва се обаян кръг, който може да бъде пресечен, като започнете да следвате финансовото държание на сполучливите хора, като за това в този момент има доста безвъзмездни и платени благоприятни условия.

Финансови привички, които водят до ямата

Изумени сме от хората, които се разхождат с нов iPhone, само че в това време ядат евтина некачествена храна, не тъй като я обичат, а тъй като няма пари за друга!

Къде ще бъде този човек след 10 години, в случай че не спре да прави това, евентуално на същото или по-ниско място на своето финансово развиване.

Ако човек си направи труда да пресметна какъв брой часа живот си коства " нужното " нещо, най-вероятно той ще промени решението си да го купи, както би постъпил един рационален човек.

Активи и пасиви

Бедните трансформират парите в пасиви, богатите в активи.

Какво вършат богатите и бедните, когато получат пари - първият мисли къде да вложи парите, тъй че да донесе още повече пари, вторият - къде да похарчи парите си.

Отървете се от задължения и кредитните карти

Дълговете и кредитните карти са заем против своето бъдеще: не можете да генерирате задоволително пари, с цел да купите това, което желаете в този момент, тъй че какво очаквате да стане, като го вземете на заем?

Ако се надявате някой ден да спечелите доста пари, тогава това е малко евентуално с подобен финансов метод на мислене.

Наред с други неща, това са огромни свръхплащания и като предписание се вземат заеми за пасиви, като по този метод човек самичък прекъсва финансовия О2 за себе си.

В един случай могат да се вземат заеми, в случай че тези пари ви носят още повече пари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР