Повечето хора биха се съгласили, че едно от най-хубавите неща

...
Повечето хора биха се съгласили, че едно от най-хубавите неща
Коментари Харесай

7 филма, с които да избягате от „Сам вкъщи“ по време на празниците

Повечето хора биха се съгласили, че едно от най-хубавите неща по време на празниците е времето, в което можете да се настаните комфортно на дивана и да се отдадете на гледане на филми. И макар че в последното десетилетие оставаме с усещане, че има всичко на всичко 10 празнични кино лентата, в случай че съдим от стратегиите на водещите малките екрани, CNN взема решение да покаже, че това не е по този начин.

В категорията " празничен филм " има благосъстояние и просторност на опциите, които може би към момента не сте разкрили. Така че, в случай че търсите нещо, с което да избягате от „ Сам у дома “ в празничните дни, разгледайте тези оферти.

Ако харесвате " Лошият Дядо Коледа ", пробвайте " Брутална нощ "

За тези, които са в въодушевление за коледен филм, който не е за хора със слаби сърца, " Брутална нощ " е вид, защото показва един сериозен Дядо Коледа, който не приема нелепости и се бори с неприятните без никаква жал.

Макар че Дядо Коледа на Дейвид Харбър може да не е толкоз " неприятен ", колкото този на Били Боб Торнтън в " Лошият Дядо Коледа " от 2003 година, двамата несъмнено биха могли да се съпоставят от позиция на метода, по който скапват облика на положителния дъртак с подаръците.



Ако харесвате " Елф " или " Просто другари ", пробвайте " В духа на Коледа "

Ако не за друго, то с цел да станете очевидци на взаимната работа на две холивудски величия, тазгодишният " В духа на Коледа " е добър вид. Той събира Уил Феръл и Райън Рейнолдс, които участваха в два от най-известните и занимателни коледни кино лентата от началото на този век – първия в " Елф " от 2003 година, а втория – в " Просто другари " от 2005 година

Новият филм е изпълнен с песни и танци, построени към нов взор върху класическата приказка " Коледна ария ", и въпреки всичко съумява да покаже присъщия за Рейнолдс жанр на изказ, както и присъщата на Феръл полуда. Единственото нещо, което като че ли липсва, е брилянтната и превъплъщаваща се в поп звезда Саманта Джеймс от " Просто другари ", изиграна от Анна Фарис.



Ако харесвате „ Гремлини “, опитайте „ Коледа по дяволите “

Ако след Хелоуин не сте изпълнили изцяло квотата си за ужаси, " Коледа по дяволите " от 2015 година ще ви я запълни, че и още малко. С присъединяване на актьорски състав, включващ Адам Скот, неофициалната кралица на ужасите Тони Колет, както и Кончата Феръл, станала известна като Бърта от „ Двама мъже и половина “, филмът е основан на немската национална приказка за Крампус - сенчеста езическа фигура, която идва, с цел да накаже тези, които Дядо Коледа прескача.



Ако харесвате „ Незабравима Коледа “, пробвайте " Коледна романтика "

За тези, които желаят празнична стратегия в жанр Hallmark, на помощ идват Линдзи Лоън и Netflix с тематичния филм „ Коледна романтика “, който поразително наподобява на кино лентата от 2016 година „ Незабравима Коледа “ с Мира Сорвино в основната роля. И в двата случая злощастие сполетява привилегирована и красива млада жена, която научава житейските уроци и какво е духа на Коледа от носещ фланела хубавец в дребен град. Основните моменти са налице и нищо друго не е от огромно значение, с изключение на сладкото лъчение на ЛиЛо и убийствено празнична атмосфера.



Ако харесвате „ Камъкът на раздора “, пробвайте " Последната Коледа "

Кой не обича сълзливи филми по празниците? " Камъкът на раздора " от 2005 година е топъл и обаятелен фамилен коледен филм, който доближава до сърцераздирателна кулминационна точка, каквато можете да видите и в по-новия " Последната Коледа " от 2019 година В него Емилия Кларк е свободен дух, чийто път се пресича с този на първичния и принципен Хенри Голдинг.

Компания им вършат Ема Томпсън (която е съавтор на сценария) и тазгодишната фаворитка на премиите Мишел Йео. Освен това в него звучи музиката на починалия Джордж Майкъл (заглавието на кино лентата не е случайно).



Ако харесвате " Умирай мъчно ", пробвайте " Кулата "

" Умирай мъчно " е обичаният на всички различен коледен екшън, който печели мястото си в категорията единствено тъй като по случайност се развива по време на коледно празненство на висок етаж. И въпреки корейският филм " Кулата " от 2012 година да не включва похитители като Алън Рикман, историята за първокласен небостъргач, който се подпалва по време на коледно празненство, се усеща някак близка.



Ако харесвате „ Коледата невъзможна “, пробвайте " 8-битова Коледа "

Миналогодишният филм " 8-битова Коледа " мощно увеличи равнището на носталгия с историята си за връщане към предишното, в центъра на която е младо момче, което се стреми да получи най-якия подарък през 80-те години - система за видеоигри Nintendo. Подобно на " Коледата невъзможна " с Арнолд Шварценегер филмът преглежда бясната гняв, която обзема потребителите по Коледа, когато се впускат в задачата си да се снабдят с подаръците, от които по този начин обезверено се нуждаят.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР