Повече за политиката на UWEAR.bg, тяхната мисия и как започва

...
Повече за политиката на UWEAR.bg, тяхната мисия и как започва
Коментари Харесай

Цветният свят на децата

Повече за политиката на UWEAR.bg, тяхната задача и по какъв начин стартира пътят им, може да прочетете в изявлението по-долу.

Представете вас и вашата компания в няколко фрази?

е фамилна бързоразвиваща се компания за търговия с лицензни детски артикули от марките LEGO, MINECRAFT, FORTNITE, SUPER MARIO, HARRY POTTER и други Продуктовото портфолио включва от раници и училищен такъми до облекла и подаръчни продукти.

Откога съществува компанията, какъв брой души работят в нея и какво наложи основаването на онлайн магазина?

Компанията е основана през 2015 година. От самото си основаване действа като онлайн магазин. През последните 3-4 години сполучливо уголемява каналите на продажба, като включва световноизвестни маркетплейси, както и български онлайн и офлайн търговци.

Разкажете за вашите артикули и по какъв начин поддържате интереса към тях?

Всички наши артикули са лицензни детски артикули с премиум качество. Това, дружно с високото равнище на обслужване, ни разрешава всяка година да растем и да поддържаме висока потребителска задоволеност.  

Какво притегля най-силно децата?

Децата харесват това, което ги ангажира. Като по-малки това са LEGO моделите и героите от анимационните филми, а като по-големи  - водещите лица на сериалите от  съвременните стрийминг платформи и електронните игри.

Работите ли с външни организации?

Да, SEO организация и такава за Фейсбук акции.

Кои нови маркетингови принадлежности или рекламни похвати ви се желае да приложите, а към момента не сте?

Участие в профилирани панаири, както и даже образуване на самостоятелно Back2School ревю в огромен експо център в София.

Кой е най-силният ви претекст да участвате в състезанието eCommerce Academy Awards 2022 ?

Познавам уредниците, усещам непосредственост до концепциите им за развиване на онлайн климата у нас и чувствам принадлежност към общността, която основават.

Споделете едно нещо, което желаете да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 година, с цел да улесни вашите продажби и процеси?

Българският онлайн пазар е много динамичен в последните години. Има доста благоприятни условия за развиване. Нас би ни облекчило страната съответно да поддържа високо равнище на отбрана върху интелектуалната благосъстоятелност на непознати марки, които се употребяват от недобросъвестни търговци без лицензни права.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР