Повече от седмица след най-смъртоносната стрелба в модерната история на

...
Повече от седмица след най-смъртоносната стрелба в модерната история на
Коментари Харесай

Повече от 1000 улики и все още неизвестни мотиви зад нападението в Лас Вегас

Повече от седмица след най-смъртоносната пукотевица в модерната история на Съединени американски щати проверяващите към момента не са дали отговор на главния въпрос : Какво е предиздвикало 64-годишен комарджия да убие 58 души и да рани други стотици на музикален концерт, оповестява АП.

Според организацията има огромна възможност управляващите да не намерят отговор на този въпрос.

 Терористът от Лас Вегас залагал до 1 млн. $ на нощ, пиел
Терористът от Лас Вегас залагал до 1 млн. $ на нощ, пиел " Валиум "

Хвалел се, че бил " най-хубавият състезател на видео покер в света "

ФБР и полицията на Лас Вегас са разкрили повече от 1000 улики . Те също по този начин са ревизирали възгледите, финансите и общественото държание на Стивън Падок, както и дали е поддържал някакви връзки с терористични организации. Многократно са претърсени домовете му, а също по този начин са разпитани брат му, приятелката му и други.

Но типичните способи за следствие, които са помогнали за установяването на претекстовете зад други всеобщи убийства в този момент водят до доста малко улики по случая с Падок.

Шериф Джо Ломбардо изрази разочарованието си от това, че към момента не могат да открият претекста за осъщественото от Падок закононарушение.

 Стрелецът от Лас Вегас правил проект на стрелбата
Стрелецът от Лас Вегас правил проект на стрелбата

Ръкописна записка разкрива демоничен проект

Този човек целеустремено е прикривал дейности си и е мъчно за нас да открием отговори на тези дейности , разясни той.

ФБР продължава да разпитва Мерилу Данли, приятелката на стрелеца, по отношение на закупените оръжия и дали нещо съмнително е забелязала в държанието му , добави Ломбардо.

 Стрелецът от Лас Вегас е имал скришен живот
Стрелецът от Лас Вегас е имал скришен живот

Приятелката му не е знаела за желанията му...

Според специалисти извънредно извънредно е повече от седмица след стрелбата да има толкоз малко улики. При предходни всеобщи офанзиви и терористични офанзиви причинителите са оставяли бележки, известия в обществените мрежи и информация в компютри или телефони.

При този случай няма нито записка, нито обръщение, нито доказателства Падок да е бил стимулиран от някаква идеология, а също по този начин и няма негово ясно наличие в обществените мрежи, съгласно полицията.

ФБР непрекъснато работи за определяне психическия профил на заподозряния. На този стадий не са разкрили някакво съответно събитие в живота на Падок , което да е довело до организирането на нападението , сподели шерифът.

До момента е ясно, че Падок доста деликатно е възнамерявал стрелбата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР