Повече от очевидно е, че това правителство не работи за

...
Повече от очевидно е, че това правителство не работи за
Коментари Харесай

Възраждане искат оставка на правителството

" Повече от явно е, че това държавно управление не работи за българския народен интерес, по тази причина ние желаеме неговата незабавна оставка ". Това декларират от партия " Възраждане " в известие до медиите.

" Действията на държавното управление и решенията, които взима, са редовно реализирано национално изменничество. Вече съвсем месец убеждават българския народ по какъв начин България би трябвало да даде оръжия на Украйна, а от две седмици ни приказват по какъв начин би трябвало да пуснем Македония да договаря за участие в Европейския съюз ", считат от партията.

" Нека да отидем на предварителни избори, които да послужат като самобитен референдум за това желае ли българският народ България да се замесва във войната в Украйна и желае ли българският народ България да пусне Македония да договаря за участие в Европейския съюз ", пишат от групировката.

Според " Възраждане " " огромна част от гласоподавателите на партиите, които все още са в българското ръководство, не желаят нито включването на България във война, нито даването на повече концесии на Македония и повдигането на ветото над преговорния развой ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР