Повече от месец една новина вилнее в общественото пространство и

...
Повече от месец една новина вилнее в общественото пространство и
Коментари Харесай

Истината за любовния романс между плеймейтката Анджелина и Гущеров

Повече от месец една вест вилнее в публичното пространство и вълнува светските среди, а точно - това, че плеймейтката Анджелина е новата обич на екс брачна половинка на фолк певицата Мария - Християн Гущеров.

 Мария: Гущерова съм, само че имам нов мъж
Мария: Гущерова съм, само че имам нов мъж

Певицата призна, че към този момент не е сама

По тематиката се изписа какво ли не, само че никоя от двете страни на даде публично изказване до през днешния ден. Потърсена да разяснява следващия слух - че Гущеров към този момент й е бил шута и я е изхвърлил от вкъщи си, от екипа на плеймейтката ни дадоха ясно да разберем, че въщност сред тях в никакъв случай не е имало нищо повече от другарство и взаимно почитание.

" Анджелина и господин Гущеров имат единствено другарски връзки. В диалог Анджелина е споделяла какъв брой учтив и образован е Християн Гущеров и по какъв начин тя доста му се възхищава. Да, в действителност двамата са били доста постоянно засичани дружно, само че постоянно в компания на доста други хора. Честно казано смятахме да не обръщаме внимание на протичащото се, само че когато нещата преминат границата, няма по какъв начин да не се намесим " - разяснява Евелина Николова - пиар на певицата.

АНДЖЕЛИНА

 Снимка 304926

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР