Повече от 50 танцьори и спортисти, предимно в ученическа възраст,

...
Повече от 50 танцьори и спортисти, предимно в ученическа възраст,
Коментари Харесай

Млади танцьори и спортисти се включиха във великденското почистване на Мездра /снимки/

Повече от 50 танцьори и спортисти, най-вече в ученическа възраст, се включиха в обичайното великденско разчистване на Мездра, проведено от Община Мездра. Екологичната самодейност е на младежите, които сега са в пролетна почивка, като концепцията е тя да се трансформира в годишна.
Под наставничеството на своите ръководители Мирослав Аспарухов, Владислав Петров, Жанета Маринова, Митко Ценов, Диан Попов и Владимир Найденов ученици на Ансамбъл „ Мездра “ и на Средношколския танцов състав при Народно читалище „ Просвета 1925 “, на Tанцова групировка,,Keep It Real” от Сдружение „ Новото потомство на талантите”, на двата лекоатлетически клуба - Семеен кодекс „ Атлет “ и СКЛА „ Митко Ценов Рънинг Тийм “, на Детско-юношеската школа на ОФК „ Локомотив “ и на Хандбален клуб „ Локомотив “ почистиха от всевъзможни отпадъци зелените площи в разнообразни елементи на града.
Една група доброволци чистиха зелените площи в новата част на пешеходната алея по ул. „ Александър Стамболийски “ и по ул. „ Дунав “, друга - по ул. „ Янко Сакъзов “ от Младежкия дом до поликлиниката и по ул. „ Георги Кирков “ от Детска градина „ Роза “ до ПГ „ Алеко Константинов “, а трета и четвърта - по ул. „ Александър Стамболийски “ и ул. „ Христо Ботев “ от „ ВиК “-а до кръговото при Алеята на кестените.
Със съдействието на Общинско дружество „ Чистота “ и на организацията за разделно събиране и оползотворяване на боклуци „ Екопак България “ събраните боклуци бяха превозени.
Великденското разчистване на гр. Мездра ще продължи до 21 април.
Община Мездра приканва жителите да се включат в него, за създадем нашия общ дом едно по-чисто, по-уютно и по-приветливо място за живеене!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР