Повече от 50 години след като Mercedes-Benz дебютира с яркооранжевия

...
Повече от 50 години след като Mercedes-Benz дебютира с яркооранжевия
Коментари Харесай

Mercedes-Benz показа футуристичен електромобил One-Eleven

Повече от 50 години откакто Mercedes-Benz дебютира с яркооранжевия автомобил C111, компанията открехна завесите за един замайващ негов рестарт, написа „ Дейли Мейл “.


Наречен One-Eleven, напълно електрическият двуместен суперавтомобил наподобява на другоземен тип бръмбар с помощта на поразителната си оранжево-черна външна багра.

Освен това има извънредно плоска аеродинамична каросерия и порти, които се отварят нагоре от двете страни - сходно на DeLorean в американската фантастична класика от 1985 година " Завръщане в бъдещето ".

Отвътре One-Eleven има въодушевен от фантастиката интериор вид " салон " с две сребърни седалки в жанр F1 и правоъгълен волан, както и пикселизирано арматурно табло, небесен покрив и обстойно пространство за багаж.

One-Eleven е реинтерпретация на C111 - пробен автомобил от 60-те и 70-те години на предишния век, и даже е приспособен да работи със слушалки за разширена действителност (AR), с цел да оживи навигационните детайли на таблото.

Германската автомобилна компания твърди, че новият автомобил " показва безпроблемна композиция от мускулести линии и елегантни извивки " и " наподобява повече на скулптурно произведение на изкуството " със своя " емблематичен, минималистичен и равен външен тип ".

" Това е хубост и необикновеност, обединени в една визия за бъдещето ", споделя Гордън Вагенер, авто дизайнер в Mercedes-Benz Group.

" Нашият напълно електромобил е актуалната интерпретация на C 111, който преди време беше авангарден. Елементът на изненада идва от неговите извънредно изчистени и в това време релефни пропорции ".

В своето рекламно известие Mercedes-Benz оприличи One-Eleven онлайн, дишащо животно, наричайки го " извънредно динамичен " с " ниско ситуирана предница " и " мускулеста задница ".

Наистина, той наподобява на блестящо оцветено творение от джунглата, което е готово за скок поради мощно снижената си предна част./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР