Повече от 10 държави препоръчаха на гражданите си да напуснат

...
Повече от 10 държави препоръчаха на гражданите си да напуснат
Коментари Харесай

Повече от 10 държави препоръчаха на гражданите си да напуснат Украйна

Повече от 10 страни предложиха на жителите си да изоставен Украйна на фона на предизвестията за вероятно съветско навлизане.

Чуждестранните посолства в Киев работят, само че някои страни изтеглят част от чиновниците си в дипломатическите задачи. Не се виждат знамената на английското посолство, а разнообразни коли напущат постройката.

Пусти наподобяват и регионите към посолствата на Съединените щати, Финландия, Израел и Южна Корея, които също приканиха жителите си да се изтеглят от Украйна.

Междувременно Белият дом и Кремъл излязоха с публични известия след диалога сред Байдън и Путин, отдаден на украинската рецесия.

Президентът на Съединените щати е декларирал, че при положение на съветска инвазия Вашингтон и съдружниците ще отговорят бързо, като цената за Русия ще е висока. Байдън е показал още, че Америка е подготвена за дипломация, само че и за други сюжети.

Според Кремъл Съединените щати разпалват нервност към вероятно съветско навлизане в Украйна, а паралелно с това въоръжават Киев. Помощникът на съветския президент Юрий Ушаков заяви, че водачите на Съединените щати и Русия ще не престават контактите си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР