Повече мистерия заобикаля Ippei Mizuhara, сега бивш преводач на суперзвездата

...
Повече мистерия заобикаля Ippei Mizuhara, сега бивш преводач на суперзвездата
Коментари Харесай

Миналото на бившия преводач на Shohei Ohtani се поставя под въпрос, тъй като Red Sox, университетът опровергава връзката: доклади

Повече тайнственост заобикаля Ippei Mizuhara, в този момент някогашен преводач на суперзвездата на Los Angeles Dodgers Shohei Ohtani, откакто се твърди, че е откраднал $4,5 милиона от играча, с цел да покрие загубите си от хазарт.

Тъй като MLB разгласи проекти за започване на следствие на обвиняванията против Мизухара, с който Доджърс се разделиха предходната седмица, предишното му беше изровено и това повдига някои въпроси.

Преди да се причисли към Доджърс, славата на Охтани бе направена с Лос Анджелис Ейнджълс, където Мизухара беше негов англо-японски преводач от 2018 до 2023 г. 

Shohei Ohtani, вдясно, от Los Angeles Dodgers, приказва пред медиите благодарение на своя преводач Ippei Mizuhara по време на DodgerFest, празнуване на идния сезон с развлечения онлайн, прекарвания зад кулисите, храна, питиета и среща с най-новите Dodgers на стадион Доджър в Лос Анджелис в събота, 3 февруари 2024 г. (Keith Birmingham/MediaNews Group/Pasadena Star...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР