Повече американци, дори републиканците, приемат реалността, че Земята става по-топла

...
Повече американци, дори републиканците, приемат реалността, че Земята става по-топла
Коментари Харесай

Американците се затоплят към изменението на климата — но не могат да се съгласят след това

Повече американци, даже републиканците, одобряват действителността, че Земята става по-топла — само че към момента са доста раздвоени за какво и какво да вършим по въпроса.

Обществените отзиви по отношение на световното стопляне, в това число възприемания риск и поддръжката за политиките в региона на климата, се трансформираха доста за повече от десетилетие, като някои от най-ясно изразените възходящи трендове, идващи в мощно консервативни щати, съгласно нови национални изследвания, оповестени от университета Йейл.

Изследователи от Програмата на Йейл за връзка по отношение на изменението на климата откриха, че американците са по-притеснени от изменението на климата в този момент, в сравнение с бяха през 2010 година и поддръжката за възобновима сила също набъбна с времето. Но констатациите демонстрираха, че към момента има несъответствия в метода, по който хората приказват за изменението на климата и мощни разделения по отношение на това какво би трябвало да се направи за справяне с него.

Проучван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР