Повдигат обвинения на кмета на Стамболийски и областен координатор на

...
Повдигат обвинения на кмета на Стамболийски и областен координатор на
Коментари Харесай

Повдигат обвинения на кмета на Стамболийски и областен координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев

Повдигат обвинявания на кмета на Стамболийски и регионален координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев.

" Разбрах от медиите, че ще съм обвинен! Това е политически удар! Атаките против Бойко Борисов, Делян Добрев и мен са синхронизирани! ", написа в профила си във Facebook Мараджиев.

" Във връзка с появили се изявления, съдържащи манипулативни изказвания, декларирам, че досега не съм бил арестуван по никакъв мотив. В края на месец ноември имаше невиждана акция на Икономическа полиция, при която тежко въоръжени служители на реда нахлуха в дома на сина ми, в ръководената от него фабрика, както и в пространствата на Община Стамболийски ", напомни кметът.

" Същата вечер, към 23.00 часа, бях разпитан в качеството си на очевидец по формирано досъдебно произвеждане, формирано против незнаен причинител. До момента, седем месеца по-късно, не съм бил уведомяван за никакви дейности по делото, не съм бил разпитван, не са били разпитвани и чиновници на Община Стамболийски, не ми е известно да са осъществявани каквито и да е дейности! ", добави Мараджиев.

" Днес, преди да си потегли от работното си място, ми беше връчена призовка за явяване в качеството ми на обвинен. Нямам никаква визия, разбрах от медиите, че ще съм обвинен!Нямам никаква визия в какво ще бъда упрекнат и въз основа на какви доказателства. Намирам за преднамерено информация за обвиняването на прокуратурата да се появи по медиите, преди аз да знам за това. Получава се по този начин, че прокуратурата търси медиен резултат, разгласявайки информация по медиите, преди да уведоми мен! Поради това си задавам въпроса: Защо е нужно това? Мога да си обясня тези дейности на прокуратурата като опит за нанасяне на репутационни вреди, както за мен в персонално качество, по този начин и за Политическа партия ГЕРБ, чийто районен водач съм аз ", уточни Мараджиев.

" Намирам тези дейности на прокуратурата в директна връзка с дейностите против водача на партия ГЕРБ Бойко Борисов, който към този момент на няколко пъти беше призоваван на разпит по разнообразни медийни каузи. Същото е и във връзка с различен водач на ГЕРБ – Делян Добрев, по производства, продължаващи 10 години ", уточни кметът на Стамболийски.

" Твърдя, че прокуратурата за следващ път се пробва да въздейства върху политическата конюнктура в страната, посредством дейности ориентирани против видни лица в Политическа партия ГЕРБ, дискредитирайки както партията, по този начин и нас в персонално качество. Настоящият миг се явява удобен за политически офанзиви против ГЕРБ! Това е по този начин поради свадите в други политически партии, замразяването на договарянията за сформиране на държавно управление от страна на ГЕРБ и действителната опция страната да бъде изправена пред шести подред парламентарни избори ", акцентира Мараджиев.

" Наближават и локални избори, което единствено удостоверява мнението ми, че офанзивите по отношение на мен целят политически и медиен удар, а не търсене на правдивост. Няма защо да се тормозя, не съм правил нищо нелегално, което и ще бъде потвърдено! ", безапелационен е Георги Мараджиев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР