Потвърдено: Хората поглъщат емоционална енергия Lupa.bgАвтор: Lupa.bg Случвало ли ви се е

...
Потвърдено: Хората поглъщат емоционална енергия
Lupa.bgАвтор: Lupa.bg
Случвало ли ви се е
Коментари Харесай

Хората поглъщат емоционална енергия

Потвърдено: Хората гълтам прочувствена сила

Lupa.bgАвтор: Lupa.bg
Случвало ли ви се е да сте с човек, за който имате чувството, че като че ли ви краде от силата? „ Всичко е сила “ е една от главните аксиоми в науката и на човечеството не е непознато енергийното превръщане.

Интересно проучване е извършено в университета в Билефелд, Германия. Резултатите от него сочат, че растенията могат да гълтам сила от други растения. За това споделя Оливия Бедер-Ли, доктор и откривател в областта на биоенергетиката.

Изследването било извършено върху едноклетъчни морски водорасли – Chlamydomonas reinhardtii. Учените разкрили, че с изключение на от фотосинтеза, водораслите получават сила от различен енергиен източник. Най-вероятно този източник на сила идвал от различен тип морски водорасли. За резултатите от това изобретение написа немският биолог Олаф Крюзе в Naturesite.com.

Според Бедер-Ли телата ни наподобяват на гъби, абсорбиращи силата, която се вихри към нас. Според нея това може да се потвърди елементарно посредством хората, които се усещат зле, когато се намират в избрана група от себеподобни, „ претъпкана “ от другите самостоятелни сили и страсти.

Човешкото тяло доста наподобява на изследваното водорасло. Вие също смучете и поглъщате сила, с цел да нахраните прочувственото си тяло. В този развой клетките работят на цялостни обороти, внезапно скача производството на кортизол. Наблюдава се развой на катаболизъм, коментира медичката. Катаболизъм (от гръцки ката = надолу и балеин = изхвърлям) е комплекс от метаболитни пътища, който разгражда молекулите на дребни елементи като освобождава сила.

Ето за какво в огромна група хора, събрани на едно място, някои по-сензитивни представители на човешкия жанр могат бързо да трансформират настроението си. Те могат да са изнервени, затворени, ядосани, тревожни и печални, само че също по този начин да са превъзбудени, еуфорични, оптимистично настроени и усмихнати.

Бедер-Ли счита, че през вековете, в хода на еволюцията, индивидът е изгубил онази връзка с природата, при която енергийният продан би могъл да даде големи изгоди.

В последна сметка духът е сила и това, което назоваваме „ свръхестествено “, не е нищо друго с изключение на демонстрация на разнообразни типове сили. Този факт е бил прочут на античните култури и цивилизации от всички континенти, само че науката е решила да го пренебрегне. Малцина са тези, които се осмеляват да изследват този феномен. Повечето от учените не се занимават с проучването на човешките сили заради страха от рецензия или игнориране от страна на научната колегия.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР