Потресаващи разкрития за насилие, гаври и други обръснати глави направи

...
Потресаващи разкрития за насилие, гаври и други обръснати глави направи
Коментари Харесай

Мис Стара Загора: Сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила - голи снимки, остригване, побо

Потресаващи разкрития за принуждение, гаври и други обръснати глави направи Мис Стара Загора 2018 година Божидара Овчарова. В прочувствено обръщение в обществените мрежи една от най-красивите старозагорки твърди, че казусът с нарязаната Дебора не е изолиран случай.

 

" Да, от Стара Загора съм, доста добре знам за кого става въпрос и несъмнено имам какво да кажа. Това е първият случай, за който разбирате вие. Далеч не е първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 година насам не се е трансформирала - голи фотоси, остригване, побой, а по-късно дори и обществено линчуване. Този проблем не е случаен случай в Стара Загора. Това е нрав, декларира ядосаната миска.

 

„ Знаете ли още какъв брой девойки има? Защо трябваше да се стигне до тук, с цел да може да стартира да се приказва за това нещо? Защо? “, възмущава се Божидара.

 

В клипчето Мис Стара Загора твърди, че садистът, обезобразил с макетно ножче 18-годишната Деби, е измежду най-големите колекционери на голи фотоси в града.

 

„ Изобщо не се учудих, когато чух цялата история, тъй като е типично по старозагорски. Голи фотоси се популяризират на девойки. Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи девойки в Стара Загора, тъй че всичко в този живот се връща “, безапелационна е Овчарова.

 

„ Знаете ли какъв брой остригани имаше, знаете ли какъв брой пребити имаше? Знаете ли какъв брой градски митове има? ", пита ядосаната манекенка, като прибавя, че в Стара Загора специалността на охранителите се радва на особена респект.

 

„ Кой ги основава всички тия изроди ли? Ами ние - дамите, най-много. Защото в Стара Загора е достижението на живота ти е да си с защита, там те са най-високо в пирамидата, богопомазаните и ти си недостижима, когато гаджето ти е защита ”, гневи се още Овчарова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР