Потресаваща снимка взриви социалните мрежи и предизвика лавина от негативни

...
Потресаваща снимка взриви социалните мрежи и предизвика лавина от негативни
Коментари Харесай

Потрес! Снимка на дете, захапало джойнт, взриви социалните мрежи /снимки/

Потресаваща фотография взриви обществените мрежи и провокира лавина от отрицателни мнения, видя BulNews.bg. Младеж от Козлодуй показа кадър на малко момиченце, захапало цигара марихуана.
Публикацията е на 22-годишният Богомил Цецков от Козлодуй, известен измежду съгражданите си като Боко. Facebook профилът на младежа изобилства от изображения на канабис, като даже той самият се е снимал до момента в който пуши и свива марихуана. Представянето му пък гласи „ Обичам трева и сгодна жена “.
Изглежда почитателите на Боко в обществената мрежа са привикнали с това той да показва влечението си към дрогата обществено. Чашата обаче преляла, когато той качил фотография на момиченце на забележима възраст към три годинки, държащо в устата си саморъчно свита цигара, наподобяваща марихуана.
Постът е от вторник, само че към този момент не е забележим на стената на Богомил. Бдителни жители обаче създали скрийн шот на екрана и популяризират фотографията, надявайки се тя да стигне до виновните институции и органите на реда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР