Потребителите ще могат да създават множество лични профили в социалната

...
Потребителите ще могат да създават множество лични профили в социалната
Коментари Харесай

Настъпва важна промяна във Facebook   

Потребителите ще могат да основават голям брой персонални профили в обществената мрежа

Фейсбук ще предложи улеснение за потребителите – ще можем да употребяваме персонални профили в обществената мрежа (снимка: CC0 Public Domain)

Meta, компанията зад Фейсбук, вкарва значима смяна в обществената мрежа. Потребителите ще могат да основават голям брой персонални профили, всеки със лична неповторима емисия с уместно наличие, и да превключват елементарно сред тях.

Новата функционалност е доста потребна за хора, които биха желали да разделят другите аспекти от живота си, когато са в обществената мрежа – да вземем за пример занимания, връзка със фамилията или другари и работни задания.

В резултат на смяната, потребителите на Фейсбук, които не са пристрастени към домашните любимци, няма да виждат следващата фотография на сладко котенце, а други, които не се интересуват от технологии, няма да четат статуси като да вземем за пример по какъв начин се „ пачва KDE под FreeBSD ”.
още по темата
Потребителите на Фейсбук ще могат да основават до 4 спомагателни профила в своя акаунт. Те са разнообразни от главния профил, който се основава при първичното вписване във Фейсбук. Всички консуматори имат главен профил и той може да бъде заличен единствено дружно с заличаване на Фейсбук акаунта.

Всички профили ще употребяват една и съща информация за вход. След като влезе в акаунта си, потребителят първо ще бъде отведен до главния си профил и по-късно може да премине към стремежи спомагателен профил.

Според Фейсбук, опцията за основаване на голям брой персонални профили към този момент се популяризира в международен мащаб. Очаква се новата функционалност последователно да стане налична за всички консуматори през идващите няколко месеца.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР