Потребителите на LG Smart телевизори в над осемдесет държави, включително

...
Потребителите на LG Smart телевизори в над осемдесет държави, включително
Коментари Харесай

Потребителите на LG SMART телевизори могат да се подготвят за празниците с тримесечен безплатен пробен период на APPLE TV+

Потребителите на LG Smart тв приемници в над осемдесет страни, в това число България, получават безвъзмезден достъп до Apple TV+ за три месеца и ще могат да се насладят на известни и награждавани продукции по време на празниците.1 Промоцията към този момент е дейна за новите клиенти на Apple TV+ и важи за всички съвместими 4K и 8K LG Smart тв приемници от 2018 до 2022, работещи с webOS 4.0 до webOS 2022. За да се възползват от офертата, потребителите би трябвало да влязат в приложението на Apple TV+ през съчетаем LG Smart тв приемник и да последват описаните там указания.2

С Apple TV+, притежателите на LG Smart TV могат да се насладят на първокласни Apple Original трагични и комедийни сериали, игрални и документални филми, или продукции, подобаващи за цялото семейство или децата. В портфолиото са и тазгодишният притежател на премията „ Оскар “ за най-хубав филм „ CODA: Дете на глухи родители “, счупилият всички върхове притежател на премия „ Еми “ „ Тед Ласо “, празничният комедиен мюзикъл „ В духа на Коледа “, както и шлагер сериали като „ Лоши сестри “, „ Куци коне “ и доста други, в това число спортни стратегии като “Friday Night Baseball ” и мачове от Major League Soccer, започващи през февруари 2023. След лансирането си през 2019, Apple TV+ се трансформира в първата стрийминг услуга с напълно автентично наличие, налична по целия свят. Във етапа си на лансиране, Apple TV+ може да се похвали с повече истински продукции и награди от всяка друга стрийминг услуга за същия интервал. До през днешния ден, Apple Original филмите, документалните продукции и сериалите имат повече от 280 награди и над 1200 номинации.

LG Smart тв приемниците употребяват впечатляващи технологии за тон и картина за извънредно зрителско преживяване вкъщи. Водещите на пазара тв приемници от LG употребяват Dolby Vision IQ и Dolby Atmos, подобрявайки завладяващото домашно развлечение, изключително при прожектирането на създадените посредством Dolby заглавия на Apple TV+.

За да прибавят още по-голямо улеснение към зрителското си преживяване с LG Smart тв приемниците, поддържащи webOS 4.0 или по-висока, потребителите могат да употребяват LG Magic Remote отдалеченото, с цел да се насочват, избират или превъртат през интерфейса на приложението, както и да употребяват вградения му микрофон, с цел да търсят, откриват или започват гледането на висококачественото наличие на Apple TV+ посредством елементарни гласови команди.3 Нещо повече, webOS 22 поддържа персонални профили, с цел да даде на всеки консуматор персонализирано зрителско преживяване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР