Потребителите на Android и iOS устройства ще получат безплатни AI

...
Потребителите на Android и iOS устройства ще получат безплатни AI
Коментари Харесай

Google Photos добавя безплатни AI инструменти


Потребителите на Android и iOS устройства ще получат безвъзмездни AI принадлежности за редактиране на фотоси в услугата Гугъл Photos (снимка: CC0 Public Domain)

Популярната услуга Гугъл Photos получава огромно усъвършенстване. След като по-рано се появиха информации за гратис предложение на Magic Editor на всички консуматори, в този момент Гугъл разгласи, че от 15 май ще направи безвъзмездни няколко инструмента за редактиране, основани на изкуствен интелект, които преди този момент бяха извънредни за телефоните Pixel и клиентите на Гугъл One.

Magic Eraser, желано средство за унищожаване на нежелани обекти от фотоси, към този момент е гратис за всички консуматори на Гугъл Photos. Инструментът може да отстрани всичко, което пречи на съвършения кадър, в това число хора на назад във времето, електропроводи или нещо друго.
още по темата
Но това не е всичко. Гугъл ще направи безвъзмезден инструмента Photo Unblurо, който изостря размазаните фотоси благодарение на машинно образование. Освен това потребителите ще получат функционалности като HDR резултат за фотоси и видеоклипове, Portrait Light за контролиране на светлината в портрети и Color Pop за наблягане на избрани цветове.

Наред с тези принадлежности, Гугъл пуска гратис и известния Magic Editor. Този инструмент употребява модернизиран AI, с цел да разреши на потребителите да вършат комплицирани редакции. Можете да препозиционирате обекти, да променяте небето, да попълвате празнини и доста други. Досега наличен единствено на телефони Pixel 8, Magic Editor към този момент ще може да се употребява на всички устройства Pixel.

За останалите консуматори на съвместими Android и iOS устройства Гугъл предлага 10 безвъзмездни редакции на Magic Editor на месец. Ще ви би трябвало проект Гугъл One Premium с най-малко 2TB, в случай че имате потребност от повече място за предпазване.

Тези нови функционалности ще бъдат налични на разнообразни устройства, в това число телефони с Android, работещи с 8.0 или по-нова версия, iPhone с iOS 15 или по-нова (с най-малко 3 GB RAM) и даже таблети Pixel. Разпространението им стартира на 15 май, тъй че може да не се виждат незабавно на устройствата, само че сигурно ще се появят през идващите няколко седмици.

Решението на Гугъл да направи тези мощни AI принадлежности безвъзмездни отразява възходящата известност на редактирането на фотоси. С сходен ход Гугъл Photos се трансформира в още по-привлекателна алтернатива за всеки, който желае да усъвършенства фотосите си без да изпитва усложнения от работата със комплициран програмен продукт.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР