Потребителите, използващи телевизори на LG ще могат да се възползват

...
Потребителите, използващи телевизори на LG ще могат да се възползват
Коментари Харесай

Google Assistant ще е част от телевизорите AI ThinQ на LG на все повече пазари

Потребителите, употребяващи тв приемници на LG ще могат да се възползват от още повече езици и смарт свързвания с други домашни устройства.  
Още повече клиенти на LG ще могат да употребяват Гугъл Assistant на своите тв приемници с функционалността за изкуствен интелект през четвъртото тримесечие на годината.

LG ще показа Гугъл Assistant на още седем пазара – Австралия, Канада, Франция, Германия, Южна Корея, Испания и Англия – с поддръжката на общо 5 езика. Това разгръщане е част от световната тактика на LG, която цели да вдигне равнището в региона на решенията свързани с гласово различаване с ThinQ платформата на LG и вградения Гугъл Assistant. LG разгласи, че Гугъл Assistant ще бъде вграден в тв приемниците на CES 2018 с обслужване в Съединени американски щати, което ще стартира от второто тримесечие.


Гугъл Assistant ще бъде разполагаем на всички webOS-based AI TV на LG на новите пазари, предлагайки разнородни функционалности и досегаемост на доста езици
С вградения Гугъл Assistant, тв приемниците от поколението 2018 AI ThinQ-enabled оферират преживяване, което разрешава на потребителите да ръководят дневните си задания, да намират отговори или да управляват съвместимите смарт устройства вкъщи. Трябва единствено да натиснете и да задържите бутона за микрофона и да попитате за информация като да вземем за пример прогнозата за времето, работното време на заведенията за хранене наоколо, последните спортни резултати или да намалите осветлението без това да нарушава гледането. Потребителите могат също да преживеят още веднъж своите обичани моменти като демонстрират фотоси от Гугъл Photos.
С помощта на Гугъл Assistant, тв приемниците на LG с изкуствен интелект могат да служат като център на един образован дом, предлагайки достъп до редица устройства като робот прахосмукачка, термостати, пречистватели на въздуха и смарт осветяване


Гугъл Assistant е съчетаем с повече от 5 000 интелигентни устройства на хиляди известни марки, правейки по-лесно управлението на представителите и други домашни смарт артикули свързани чрез Wi-Fi или Bluetooth. Потребителите в англоговорящите пазари като Съединени американски щати, Англия, Австралия и Канада към този момент могат да свързват Гугъл Home устройствата към тв приемниците на LG – AI-enabled, с цел да задават гласови команди непосредствено от своите интелигентни представители. Тази функционалност ще бъде налична и във Франция, Германия, Япония и Южна Корея до края на 2018 година. Съвместимостта с устройствата с Amazon Alexa, които сега са налични в Англия и Съединени американски щати ще се оферират и в Австралия и Канада.
На върха на интеграцията на Гугъл Assistant, тв приемниците с изкуствен интелект употребяват така наречен deep learning (задълбочено обучение) технология, която разрешава на феновете да употребяват естествения си език, с цел да може бързо и елементарно да свържат тв приемника към външни устройства или да потърсят за съответна информация или наличие, употребявайки просто вербални команди


Смяна на ТВ каналите, увеличаване и намаляне на звука, изключване, когато предаването завърши, увещание по кое време ще се излъчва обичано шоу или намирането на нещо хубаво за гледане – било то посредством връзка, по въздуха или посредством стрийминг услуга – това са единствено няколко от методите, посредством които ThinQ оказва помощ на феновете да се любуват всекидневно на гледането.


„ Визията на LG е да се трансформира в главно име във всички неща с изкуствен интелект, които са основани на нашата философия за отворена платформа, отворено партньорство и отворена връзка “ съобщи Браян Куон, президент на LG Home Entertainment Company. „ Освен ненадминатото качество на картината, което премиум тв приемниците на LG доставят, Гугъл Assistant предлага на още повече консуматори ново равнище на просветеност в дома, съобразено с задачата на LG да усъвършенства ежедневния живот на потребителите си посредством технология от бъдещето. “
Посетителите на тазгодишното ревю IFA в Берлин могат да посетят щанда на LG, който ще се намира в зала 18 на Messe Berlin от 31 август до 5 септември с цел да видят AI ThinQ-enabled телевирозите с Гугъл Assistant и да се насладят на най-хубавото от OLED технологията като OLED Canyon.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР