Потребителите искат да се занимават кокото може по-малко със застраховане,

...
Потребителите искат да се занимават кокото може по-малко със застраховане,
Коментари Харесай

Застраховател разкритикува рекламираната телематика за човека

Потребителите желаят да се занимават кокото може по-малко със обезпечаване, уверени са в Boost Insurance

Основателят и изпълнителен шеф на Boost Insurance - Алекс Мафео, разкритикува оповестеното неотдавна партньорство сред Munich Re и ONE Insurance за създаване на телематика за индивида, наричайки концепцията " надалеч от действителността ".
Припомняме, ИНСМАРКЕТ писа, че Munich Re и ONE insurance анонсираха сливане на напъните в областта на insurtech д цел клиентите да могат да управляват в действително време по какъв начин методът им на живот въздейства на застрахователния риск и неговия размер.
Ръководителят на платформата за съгласуване дейностите сред застрахователни компании, презастрахователи и стартъпи в сегмента insurtech уточни, че слага под подозрение концепцията, че потребителите имат потребност от всекидневен контакт със своя осигурител. " Ненавиждам тази идея. Тезата на Boost е, че потребителите и бизнесът желаят да се занимават колкото може по-малко със обезпечаване ", разяснява Мафео и добави: " Кой въобще ще си намерения да употребява застрахователно приложение, в което да отбелязва своите обеди и почивки? Това опонира на концепцията за партньорство ".
Според Мафео актуалният консуматор преглежда застраховането ато " нужното зло " и желае да отдели допустимо минимум време за него. Затова едно приложение, което непрекъснато припомня на клиента за застрахователя и за отговорностите към него, освен го натоварва ненужно, само че и го отдалечава като благоразположеност от застраховането.
Още по тематиката 02 Юли 2018 | Застраховател създаде " телематика за индивида "
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР