Потребители сащисани от младото „Аз“ на Глория! Младостта е красота, младото

...
Потребители сащисани от младото „Аз“ на Глория!
Младостта е красота, младото
Коментари Харесай

Младото било красиво ли: Вижте тази снимка на Глория и пак ще говорим!

Потребители сащисани от младото „Аз“ на Глория!
Младостта е хубост, младото постоянно е красиво… Наслушали сме се на тези премъдри мисли от едно време, само че в наши дни тази теза малко понакуцва. Живите доказателства не са едно и две в международен проект. А в нашенски ще ви покажем разликата с примата Глория – преди и в този момент.
 Глория
На „дърти“ години Глория е в пъти по-хубава от преди

Всички знаем по какъв начин е изглеждала Гло в предишното и в зората на своята кариера, само че тази фотография особено не е от най-известните й. Случайно попаднахме на нея и да си признаем, не стопираме да я гледаме. Но не с възхита, а с изненада.

Сами направете съпоставяне на певицата, чиято възраст към този момент е много зряла, с младото й Аз. Ами, както и да гледаме, сега Глория наподобява в пъти по-добре от момичето на фотото. Тънки веждички, овално лице, неоформени устни, лъчение на кръчмарска певица от някое по-голЕмо село… общо взето това подухва фотографията.

Ето я и като млада, разликата е чутовна

Докато през днешния ден, с помощта на множеството корекции, които тя безспирно прави по лицето и тялото си, ситуацията е надалеч по-добро. Е, най-малко на първо четене, тъй като към вътрешното й лъчение мнозина са много скептични.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР