Потребители на социалните мрежи публикуват снимки, направени в супермаркети в

...
Потребители на социалните мрежи публикуват снимки, направени в супермаркети в
Коментари Харесай

Специални устройства пазят храните от кражба в магазините в Русия

Потребители на обществените мрежи разгласяват фотоси, направени в супермаркети в разнообразни райони на Руската федерация.

Те демонстрират по какъв начин администрацията на магазините всеобщо пази продуктите от кражба, написа

Например върху консервирана яхния и сирене се слагат специфични магнити, а маслото се слага в транспарантен калъф. Съобщава се, че сходни ограничения са подхванати в Ижевск и Санкт Петербург.

Купувачите, които се свързаха с продавачите за обяснение, получиха отговор, че са подхванати такива ограничения за отбрана на магазина от кражба на дребни артикули - шоколад, масло, консерви.



Както се вижда от оповестените фотоси, администрацията на магазина слага особено устройство срещу кражба на всеки артикул от избран лист, легнал на рафта.



В мрежата сходни ограничения за противопоставяне на кражбите на най-популярните хранителни артикули провокираха неприкрита подигравка.

„ Маслото и сиренето - нормално сирене!, се продават със отбрана от кражба, какъв позор “, възмущават се руснаците. В същото време излиза наяве, че равнището на кражбите от магазини евентуално се е нараснало заради по-високите цени на редица хранителни артикули.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР