Посягането към смартфона и отварянето на някоя от социалните мрежи

...
Посягането към смартфона и отварянето на някоя от социалните мрежи
Коментари Харесай

Как да избягаме от социалните мрежи чрез смартфона си

Посягането към смарт телефона и отварянето на някоя от обществените мрежи са се трансформирали в несъзнателен инстикт за всеки от нас, постоянно когато се редим на опашка, чакаме някого или присъстваме на скучна колекция с хора.

Вместо да натякваме какъв брой вреден табиет е това, през днешния ден избираме да разгледаме пет хрумвания за мобилни приложения, които вършат времето, прекарано с телефона, по-качествено и свястно.

Стимулирайте мозъка си

Магазините за приложения преливат от най-различни игри, които служат за опция на времето, удавено в Instagram или Фейсбук. Колко хубаво би било обаче, в случай че вместо бонбони и ядосани пилета, мозъка ни получи непредвидена доза обстоятелства и вълнуващи въпроси?

Trivia 360 и HQ Trivia са приложения за Android и iOS, които освен задържат вниманието, само че и съставляват занимателен и неангажиращ метод да научим нещо ново.

За тези от нас, които не са почитатели на любопитните обстоятелства, игри като Words With Friends (iOS | Android) или King of Math (iOS | Android) съставляват страхотни други възможности за бърза и качествена стимулация на мозъка.

Пробвайте аудио книгите

Да, слушането на запис на книга към момента наподобява необичайно за доста от върлите последователи на книжния формат, само че е необикновено ефикасен метод да държим ръцете си надалеч от смарт телефона и обществените мрежи.

Аудио книгите са модерният метод да храним съзнанието си с нова информация и да разширяваме езиковите си знания, до момента в който вървим, чакаме или просто си почиваме. Audible (iOS | Android) е най-популярното и богато приложение за аудио книги, което идва и с 30 дни безвъзмезден абонамент.

Опитайте да медитирате

В визиите на доста от нас медитацията може и би трябвало да се случва единствено в йога студио или посред някой будистки храм. Истината е, че медитацията може да е неизменим сателит в всекидневието, без значение дали пътуваме в градския превоз или седим в някое кафене.

Приложения като Calm (iOS | Android) и Headspace (iOS | Android) са идеалната опция на скролването във Фейсбук и ни оказват помощ всекидневно да балансираме мозъка си. С тези приложения може дейно да съблюдаваме личен режим на медитация, а основателите им са помислили за всички новаци в региона, и оферират всевъзможни запаси, с цел да ни оказват помощ да влезем в " зоната ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР