Пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от

...
Пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от
Коментари Харесай

Ексклузивно! Проговори ранената полицайка, която едва не ослепя от самоделна бомбичка!

Пострадалата служителка на жандармерията Гергана Зашева, която беше уцелена от бомбичка, хвърлена от почитател по време на мача ЦСКА – Левски (2:2) предходната сряда, проговори. Тя изясни пред “Хоризонт”, че към този момент е по-добре, възвръща се и случаят не е съумял да я пречупи. Зашева, която претърпя тежка интервенция на окото, благодари на сътрудниците и околните си, които от самото начало са били до нея, и добави, че е подготвена още веднъж да охранява сходни мероприятия:

“Възстановявам се. Аз съм получила задоволително поддръжка от околните си, от сътрудниците си. Благодарение на тях се усещам добре и се възвръщам бързо. Имам поддръжка от безусловно всички. Това е част от работата ни. Ние охраняваме всевъзможни мероприятия. Случката не ме е пречупила. Чувствам се добре душевен. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си отговорности и с предходния си живот. Колегите ми са неразделно до мен. Те са незаменими “, показа Зашева.

На въпрос какво би споделила на почитателите и въобще на хората, които демонстрират експанзия по стадионите, Зашева отговори: “Инцидент като този трансформира орисите на хората. В тази обстановка може да се озове всеки – дете, инцидентен жител, даже непосредствен на този, който хвърля бомбичката”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР