Постоянната инфлация и горещият растеж в САЩ оставиха надеждите на

...
Постоянната инфлация и горещият растеж в САЩ оставиха надеждите на
Коментари Харесай

Боб Принс от Bridgewater казва, че надеждите на Федералния резерв за намаляване на лихвите са „неправилни“

Постоянната инфлация и горещият напредък в Съединени американски щати оставиха очакванията на Федералния запас за понижаване на лихвените проценти „ неправилни “, сподели във вторник Боб Принс от Bridgewater, добавяйки авторитетен глас към възходящия хор, който пита дали лихвените проценти в Съединени американски щати ще стартират да падат тази година.

„ Засега тази година не протича по метода, по който Фед – или лихвените пазари – разказват. Мисля, че е ясно, че Фед към този момент не е на път. Въпросът е какъв брой надалеч сме от пътя “, сподели Принс, съглавен капиталов шеф на хедж фонда за 112,5 милиарда $, пред Financial Times.

Коментарите му идват, когато президентът на Федералния запас на Атланта Рафаел Бостик сподели пред Yahoo News, че в случай че напредъкът във връзка с инфлацията се задържи и икономическият напредък остане мощен, е допустимо централната банка на Съединени американски щати въобще да не понижи лихвените проценти тази година. Bostic е член с право на глас на Федералния комитет за отворен пазар.

Инвестиционният колос Vanguard предишния ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР