Постинсултен синдром и назначено лечение с вливане на системи на

...
Постинсултен синдром и назначено лечение с вливане на системи на
Коментари Харесай

Здравословен проблем на Лютви Местан отложи делото за катастрофата край Загорско

Постинсултен синдром и назначено лекуване с вливане на системи на Лютви Местан бе причина да не се даде ход на днешното следващо съвещание по делото за тежката злополука край момчилградското село Загорско през април 2019 година

Местан е един от двамата обвинени за случая, при който почина бебе на 6 месеца. По думите на арбитър Георги Милушев, пред съда той документално е подал невъзможността да участва, приложил е и амбулаторен лист. От близо година се пази самичък в правосъдния развой и отсъствието му би нарушило правото му на отбрана.

Освен Лютви Местан, в правосъдната зала не се явиха движимостите лица, създали последно поисканите спомагателни калкулации по автотехническата експертиза. Изчисленията трето съвещание не могат да бъдат прегледани в зала поради отсрочване на делото. Не се яви и единият от юристите на частното обвиняване.

В зала участваха само вторият обвинен – бащата на починалото бебе Юсеин Ахмед, както и прокурор Георгиева, в качеството ѝ на държавен обвинител. Делото бе отсрочено за 11 юли от 10: 00ч., като в правосъдния развой, който тече трета година, делото е отлагано над 15 пъти, в огромна част от случаите поради отсъствие на очевидци, движимости лица, обвиняем или поради неизготвена в период експертиза.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР