Постигнато беше споразумение за създаване на коалиция Продължаваме Промяната“, съобщиха

...
Постигнато беше споразумение за създаване на коалиция Продължаваме Промяната“, съобщиха
Коментари Харесай

Официално: Имаме нова коалиция, която иска властта в България!

 Постигнато беше съглашение за основаване на коалиция " Продължаваме Промяната “, оповестиха от пресслужбата на новия политически план на някогашните служебни министри и. В известието се споделя още:

Днес 20 септември 2021 година, беше реализирано съдружно съглашение сред Политическа партия " Волт “ и Политическа партия " Средна европейска класа “, с което двете партии образуваха коалиция " Продължаваме Промяната “ за взаимно явяване на парламентарните избори на 14 ноември 2021 година Представляващи обединението са и.

Коалицията се сплотява към концепцията за продължение на смяната в ръководството на страната, следвайки правилата на нулева корупция и прекъсване на приключването на държавен запас по непрогледен метод. Основните цели на обединението са основаването на икономическа среда, която да подкрепя свободното развиване на дребния и междинен бизнес, привличането на стратегически, високотехнологични вложения, заслужено и уравновесено систематизиране на средствата на страната и господство на закона.

Приоритет за обединяването ще бъдат вложенията в качествено обучение, развиване на по-добро и налично опазване на здравето, съвременна инфраструктура и обществена политика, осигуряваща почтени приходи на възрастните хора. Разговори за присъединение към обединението се водят и с други партии, които биха припознали главните политически цели и цели на " Продължаваме Промяната “ и са подготвени да съблюдават заложените в съглашението правила.

Политическа партия " Волт “ е учредена през 2018 година и е част от първото общоевропейско придвижване " Волт Европа “, което има евродепутат, национални показали в Нидерландския парламент и общински съветници в България, Германия и Холандия. " Волт “ желае българските жители да се усеща европейци, да имат заслужен живот с европейски приходи, европейско опазване на здравето и европейско правораздаване.

Съпредседатели на " Волт “ в България са Венцислава Любенова и Симеон Трулев. Политическа партия " Средна европейска класа “ е основана в Бургас през 2007 година и работи за основаване на българска междинна класа с европейски стандарт на живот, осъзнавайки, че за задачата би трябвало да има освен господство на закона, само че и господство на морала в политиката.

Към момента разполага с общински съветници, като най-силното наличие е в общинския съвет в Бургас, където все още е трета политическа мощ. Начело на партия е Константин Бачийски, който поведе началото на същинската война против беззаконията в парк " Росенец “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР