Постигнат е напредък по изтеглянето на всички наемници от Либия,

...
Постигнат е напредък по изтеглянето на всички наемници от Либия,
Коментари Харесай

Всички наемници от Либия се изтеглят до дни

Постигнат е прогрес по изтеглянето на всички наемници от Либия, това може да се случи в околните дни, съобщи ръководителят на либийското външно министерство.

Германският външен министър Хайко Маас съобщи, че изтеглянето на задграничните войски от Либия би трябвало да се прави последователно. Той съобщи това на конференция в Берлин след резултатите от втората Берлинска конференция за Либия, проведена от немското външно министерство и Организация на обединените нации.
 Ирини Зикидис: Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън три пъти обърка Сирия с Либия Ирини Зикидис: Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън три пъти обърка Сирия с Либия
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън три пъти обърка Сирия с Либия, в границите на няколко минутна тирада. Господи, какво оскърбление за тая велика д...

" За напредъка в Либия два аспекта са от решаващо значение от наша позиция. Това са провеждането на изборите, за които говорихме през днешния ден, и изтеглянето на всички непознати сили и наемници, " сподели Маас.

В същото време той добави, че тази тематика е интензивно обсъждана по време на конференцията за Либия.

" Що се отнася до последователността, всички разбираме, че изтеглянето на непознатите сили би трябвало да се прави последователно, малко по малко ", заключи ръководителят на външното министерство на Федерална Република Германия.

Източник: ТАСС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР