Постигането на перфектно тяло не е нещо, което се случва

...
Постигането на перфектно тяло не е нещо, което се случва
Коментари Харесай

9 трика за тези, които не са се подготвили за лятото, но искат да изглеждат безупречно

Постигането на съвършено тяло не е нещо, което се случва за една нощ. Нужни са време, самообладание, непримиримост и така нататък В края на зимата всички знаем, че би трябвало да стартираме да работим за съвършено тяло, с цел да изглеждаме добре на плажа, само че доста от нас не го вършат. Е, към този момент лятото е тук и в случай че нямате тялото, което желаете, не се тормозете, ще ви дадем няколко съвета по какъв начин да наподобява добре, даже в случай че сте по-пълни.

На първо място, всички са разнообразни, и това е напълно обикновено. Някои хора са слаби, други са по-пълни. Някои хора харесват джогинга в 6 часа сутринта, до момента в който други в действителност правят оценка положителната пица и колата.

Ако имате няколко непотребни кг, следвайте тези правила:

1. Правилната поза за фотоси

Това по какъв начин ще изглеждате на фотосите зависи от това в каква поза ще застанете. Например, би трябвало да сте доста изправени. По този метод коремът ви ще бъде по-плосък, гърдите ви ще наподобяват по-големи. Освен това в случай че имате непотребни килограми, в никакъв случай не трябва да се снимате изпод, тъй като ще изглеждате още по-едри.

2. Изберете подобаващия бански костюм

Много е значимо да изглеждате добре в бански костюм. За по-пълните дами е целесъобразно да носят цялостен бански или бански на две елементи, като долнището би трябвало да е с висока талия. За дамите с по-голям бюст се предлагат по-стегнати горнища. А пък дамите с огромно дупе не трябва да носят низ бикини.

3. Носете токчета

Краката наподобяват по-слаби, когато носим токчета, изключително такива с остри пръсти. Този вид обувка също повдига дупето, правейки цялото тяло да наподобява по-елегантно.

4. Тен

Винаги по-тъмната кожа кара тялото да наподобява по-слабо. Направете няколко слънчеви бани или използвайте неестествен загар.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР