Постът на Дженаро Гатузо като старши треньор на Милан вече

...
Постът на Дженаро Гатузо като старши треньор на Милан вече
Коментари Харесай

Гатузо има два мача да убеди Милан

Постът на Дженаро Гатузо като старши треньор на Милан към този момент е под действителна опасност, научиха медиите на Апенините. Според тях при слаби резултати в идните дербита против Интер и Фиорентина наставникът ще бъде без време уволнен.

Гатузо анулира наказателния лагер в Милан

Легендата на „ росонерите” седна на горещия стол след уволнението на неговия предходник Винченцо Монтела. Това се случи в края на ноември, а от този момент до момента представянето на тима в Серия А несъмнено не се усъвършенства. В 4-те си турнирни мача дотук под управлението на Гатузо, Милан записа едвам 4 точки.

Бос на Милан: За неудачите винете мен, не играчите

Тъй като някогашният италиански национал е отпред по-малко от месец, към този момент шефовете не отварят дума за рокада пред необятната общност. Според „ Кориере дело спорт” вътре в кухнята на „ Сан Сиро” нещата не стоят тъкмо по този начин.

От бодил, та на глог и отново към тръна: Милан връща Монтела?

В сряда Милан посреща градския противник Интер в дуел от шампионата за Купата на Италия, а през уикенда има тежко посещение против Фиорентина на „ Артемио Франки”. Негативни резултати във въпросните мачове съвсем несъмнено ще доведат до незабавна среща по отношение на ориста на Гатузо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР