Постъпилото предложение от участник в процедурата за придобиване на многофункционален

...
Постъпилото предложение от участник в процедурата за придобиване на многофункционален
Коментари Харесай

МО: Постъпила е оферта за придобиване на нов боен кораб

Постъпилото предложение от участник в процедурата за придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморските сили е било отворено в Министерството на защитата.
„ От деклариралите интерес още 6 компании, 4 дадоха отговор, че не могат да показват предложение в отговор на поканата, а от 2 не е получен отговор. Съгласно рамката на Проекта за капиталов разход, при подаване даже на една оферта, тя би трябвало да бъде прегледана и оценена “, разясни контраадмирал Митко Петев, пълководец на Военноморски сили и съпредседател на междуведомствената работна група, отворена офертата.
Работата на междуведомствената група продължава с разглеждане на техническото и ценовото предложение в постъпилата оферта, според методиката, която е прегледана в детайли на Съвет по защитата.

Работата на групата ще приключи с отчет към министъра на защитата с предложение за следващи дейности.
Инвестиционният план за придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд беше признат с решение на Министерския съвет от 1 април 2016 година и на 43-ото Народно заседание от 2 юни 2016 година Проектът планува въвеждането на въоръжение на два многофункционални патрулни кораба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР