Постановката Секс, наркотици и рокендрол на Театъра на Армията отпразнува

...
Постановката Секс, наркотици и рокендрол на Театъра на Армията отпразнува
Коментари Харесай

"Секс, наркотици и рокендрол" с рекорд на Гинес

Постановката " Секс, опиати и рокендрол " на Театъра на Армията отпразнува своя 27-ми рожден ден още веднъж в цялостна зала. Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки са на път да слагат международен връх в книгата на Гинес за най-дълго играно зрелище в еднакъв състав в света. Представлението е обиколило съвсем целия свят. Два пъти е било на турне в Америка, един път в Австралия, Нова Зеландия, а в Европа им следва още едно турне, което ще стартира през февруари.

" При всички положения, един актьор на сцената постоянно се радва на аплодисментите, насладата в очите на хората, на това, че е цялостен салона. Въобще, в случай че не бяха цялостни салоните, до в този момент нямаше да ни има ", споделя Дони. И продължава с роман за това по какъв начин тримата с Ивайло Христов и Коцето-Калки вземат решение да аплайват в книгата за върхове на " Гинес ".

Всичко стартира преди към 10 години: " Първия път си казахме: А дали ще минем това велико зрелище " В очакване на Годо ", което беше играно 8 сезона? Минахме ги, направихме 10 сезона. Тогава ни наградиха за най-дълго играно зрелище в България. От тогава не са ни награждавали, макар че продължаваме да сме най-дългото всяка последваща година. Накрая на 25-тата година си казахме: би трябвало да проверим в международен мащаб по какъв начин вървят нещата, т.е. къде сме ние. И да, фактът е реалност и всеки, който може да влезе в уеб страницата на книгата на " Гинес " може да види, че комедия в еднакъв състав в действителност ние сме с 2 години повече от комедията играна до 2010 година, спрели са на 25-тата им година. "

За да стане формален този връх, обаче, тримата основни герои вземат решение да извикат комисия, която да реши на място и надлежно да им връчи документ. Това обаче ще им коства 9000 паунда или към 20 000 лв..

" Само, че нямаше по какъв начин ние да преведем сумата, тъй като сме частни лица, без значение, че сме тримата, би трябвало да е продуцента-а това е театъра на Армията. Той няма по какъв начин да извади сумата 9000 паунда или 20 000 лева Искахме ние да ги преведем на спектакъл, само че това влиза в спор на ползи, тъй като аз съм на щат в театъра като композитор и изпуснахме периода. "

Дони, Ивайло Христов и Коцето-Калки са решени да опитат още веднъж на 30-тата си годишнина. А до момента в който чакаме идващия им рожден ден, ще можем да прочетем книгата за представлението, която излиза следващата година. Неин създател е журналистът на bTV и водещ на предаването " COOL..T " -Петя Дикова.

" Тя беше най-точният човек за изложение на това животно наречено " Секс, опиати и рокендрол ". Тя свърши своята работа и в този момент следва редакторския екип, оформянето на книгата. Предстои през идната година и това нещо да се появи на пазара. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР