Посрещаме пролетта и новата седмица със лънчево време. Минималните температури

...
Посрещаме пролетта и новата седмица със лънчево време. Минималните температури
Коментари Харесай

Посрещаме пролетта и новата седмица със слънчево време

Посрещаме пролетта и новата седмица със лънчево време. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, а в София - към 1 градус, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Ще доминира слънчево време с раздрана висока, след обяд над западните региони и междинна облачност.

Астрономическата пролет тази година ще настъпи в 23:24 часа.

В утринните часове в източните региони ще има ниска облачност, там ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Дневните температури ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 16 и 21 градуса, в София - към 19 градуса.

По Черноморието в утринните часове ще има ниска облачност, която след обяд ще се раздира и понижава и над множеството региони ще доминира слънчево време. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 13°. Температурата на морската вода е 8°-9°.

Времето през март: От минус 10 до 25 градуса

В планините ще е слънчево с раздрана, най-вече висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Температурите ще се покачват и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 6°.

Във вторник ще духа слаб вятър от северозапад, в Източна България от север-североизток. Облачността ще се усили и след обяд тук-там в Югозападна България ще превали дъжд. В сряда сутринта ще е към момента най-вече облачно, на обособени места ще превали слаб дъжд. След обяд облачността ще се раздира и ще понижава. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, а оптималните - сред 13° и 18°.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР