Посолството ни в Скопие дари 130 коледни пакети с лакомства

...
Посолството ни в Скопие дари 130 коледни пакети с лакомства
Коментари Харесай

Две дарения за 130 деца направиха от посолството ни в Скопие

Посолството ни в Скопие подари 130 коледни пакети с лакомства за деца, оповестиха от Министерство на външните работи. Дарението е в рамките на плана " Български коледни празници " , който се осъществя с финансовата поддръжка на Министерство на външните работи.

На среща с родители от Сдружението на родители на деца с церебрална парализа от Скопие посланикът ни Ангел Ангелов и брачната половинка му предоставиха дарове за 80 деца .

Дипломатът ни разиска и опциите за продължение на съдействието, в това число по линия на Официалната помощ за развиване , предоставяна годишно от България на Република Северна Македония. Председателят на Сдружението Мария Билбиловска благодари на българската дипломатическа задача за поредно оказваната помощ.

Второто подаяние бе предоставено на Дома за слепи в град Скопие, където дипломат Ангелов подари коледни пакети с лакомства на 50 деца. При съблюдаване на ограничаващите ограничения, свързани с пандемията на ковид, най-малките получатели на коледни пакети поздравиха гостите с празнична новогодишна песничка.

Двете дарения са във връзка Рождество Христово.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР