Посолството на САЩ в Русия предупреди за опасност от терористични

...
Посолството на САЩ в Русия предупреди за опасност от терористични
Коментари Харесай

САЩ призова гражданите си да напуснат Русия заради опасност от атентати

Посолството на Съединени американски щати в Русия предизвести за заплаха от терористични набези в Москва, Санкт Петербург и по продължение на границата с Украйна, оповестява " Ройтерс ".

Дипломатическата задача насочи апел към американците, които се намират в Русия, да изоставен страната.

" Съществува заплаха от терористични набези против търговски центрове, железопътни и метростанции и против други места за събиране на доста хора в огромни градски центрове, в това число Москва и Санкт Петербург , както и в зони на увеличено напрежение по съветската граница с Украйна ", предизвестяват от посолството в свое официално съобщение.
 Съединени американски щати разполагат с нови данни за идна офанзива на Русия против Украйна
Съединени американски щати разполагат с нови данни за идна офанзива на Русия против Украйна

На военните командири са дадени разпоредби за нахлуване…

В тази връзка те предлагат на своите жители да си приготвят проект за евакуация, независещ от съдействието на държавното управление на Съединени американски щати.

От своя страна говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова запита дали Съединени американски щати са дали на съветските управляващи информацията за възможни терористични набези в Русия. " И в случай че не, по какъв начин да разбираме всичко това? ", настоя тя.

По-рано стана ясно, че Съединените щати разполагат с които сочат, че н а съветските военни командири е разпоредено да подхващат офанзива против Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР