Посолството на САЩ в Киев обмисля преместване на дипломатическата мисия

...
Посолството на САЩ в Киев обмисля преместване на дипломатическата мисия
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Киев обмисля преместването си

Посолството на Съединени американски щати в Киев обмисля пренасяне на дипломатическата задача в западните райони на страната заради опасения от ескалацията на обстановката към Украйна, заяви в понеделник порталът BuzzFeed, базирайки се на източници.

По думите му американското посолство към момента не е взело решение по отношение на изискванията, времето или мястото на пренасяне на дипломатическата задача, само че сходни въпроси се разискват интензивно. Държавният департамент съобщи пред портала, че „ към момента не са подготвени да вършат никакви известия “ по тази тематика и добави, че не престават да приканват американските жители, които са в Украйна, да изоставен страната.
Съединени американски щати и Германия са единомислещи в позицията си против Русия
Съединени американски щати и Германия работят в цялостно единодушие в борбата против Русия за Украйна. Това зави американският президент на срещата с германс...
Прочети повече
Междувременно Украйна към момента не вижда признаци, че Русия се готви да нападна страната. Това съобщи министърът на защитата Алексей Резников по телевизия ICTV. " От военна позиция ударната мощ има няколко характерности. Така че към днешна дата тези 119 000 наземни съставния елемент не са формирали ударен съставен елемент за осъществяване на офанзива против Украйна, инвазия ", разясни той.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР