Посолството на САЩ в Багдад беше атакувано от няколко ракети

...
Посолството на САЩ в Багдад беше атакувано от няколко ракети
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Багдад беше ударено от повече от дузина ракети при атака рано сутринта

Посолството на Съединени американски щати в Багдад беше атакувано от няколко ракети в петък сутринта, което аргументи незначителни материални вреди, само че без жертви, Съединени американски щати и Иракски публични лица споделиха.

Експлозии са били чути покрай посолството в столицата на Ирак към 4:15 сутринта в петък. След това представител на посолството удостовери, че посолството на Съединени американски щати е било атакувано от два ракетни залпа, като добави: „ Оценките не престават, само че няма известия за жертви в комплекса на посолството. “

Атаката в петък включваше 14 ракети „ Катюша “, някои от които удариха покрай една от вратите на посолството, до момента в който други паднаха в реката, съгласно иракски чиновник по сигурността.

Атаката беше доказана от американски боен чиновник, който сподели, че многоракетната офанзива е била осъществена против Съединени американски щати. и съдружните сили в мощно укрепената Зелена зона на Багдад, в която се обитават здания и посолства на иракското държавно управление.

Иракските сили за битка с терори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР