Посолството на Република Индонезия в София има удоволствието да представи

...
Посолството на Република Индонезия в София има удоволствието да представи
Коментари Харесай

Представят културно наследство на Индонезия с концерт


Посолството на Република Индонезия в София има удоволствието да показа „ Harmonature: в Хармония с природата на Нусантара “, един вълнуващ концерт, който ще означи богатото културно завещание на Индонезия и България. Това неизмеримо събитие ще се състои в историческия Античния спектакъл в Пловдив на 8 юни 2023 година, с начален час 21:00ч.

Harmonature е празник на надълбоко вкоренената връзка сред природата и музиката, предлагайки хипнотизиращ синтез от обичайни и модерни индонезийски звуци. Темата „ В Хармония с природата на Нусантара “ е определена, с цел да разпространява Нусантара като резистентен горски град и нова столица на Индонезия, разположена на остров Калимантан. Посланикът на Република Индонезия в България, Н. Пр. господин Иуан Богананта, подчертава значимата роля на посланиците и посолствата на Индонезия по света за популяризирането на Нусантара и за привличането на вложители. Harmonature има за цел да насърчи културния продан и да ускори връзките сред Индонезия и България.

Посланик Богананта инициира Harmonature през 2021 година, а щателната подготовка лишава съвсем година, с цел да показа най-хубавото преживяване за публиката. Harmonature на първо място цели да разпространява и увеличи осведомеността за индонезийската култура и новата столица на Република Индонезия, с танци, музика и 3D мапинг пред хората в България. Едновременно с това се стреми да показа и разпространява България, по-специално Пловдив, като град на културата, пред индонезийския народ. На второ място, посредством усилване на контактите сред хората, концертът цели да задълбочи културното съгласие сред Индонезия и България. Това ще насърчи туризма и икономическите връзки сред двете страни. И най-после, концертът служи като платформа за улеснение на бизнес срещите, създавайки благоприятни условия за достъп до пазара за предприятия от Индонезия и България.

Концертът ще бъде с вход „ Свободен “ и се очаква да притегли аудитория от 3000 до 4000 души, като ще бъде предаван и онлайн в youtube канала на посолството – Indonesiainsofia. Събитието се спонсорира от: Арта Граха, Белла Груп България, Индонезийско министерство на вложенията, Сидо Мункул, Вая Груп България, Индонезийско министерство на туризма и креативната стопанска система, Christian of Roma Bulgaria. С поддръжката на Община Пловдив и Euronews България.

Не пропускайте тази изключителна опция да се потопите в културата и природата на Нусантара!

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР