Посолството на България в САЩ предупреди българите зад Океана да

...
Посолството на България в САЩ предупреди българите зад Океана да
Коментари Харесай

Посолството ни в САЩ с предупреждение за бурята Зета

Посолството на България в Съединени американски щати предизвести българите зад Океана да бъдат деликатни поради бурята Зета. Очаква се през днешния ден тя да доближи късно вечерта крайбрежието на Съединени американски щати в региона сред градовете Ню Орлиънс и Пенсакола като вихър от 1-ва категория.

Засегнати ще бъдат елементи от щатите Луизиана, Мисисипи, Алабама и Флорида. Предвижданията са за ветрове със скорост до 150 км/ч и продължителни дъждове, които да доведат до голям брой наводнения, материални вреди и спирания в електрозахранването.

Призоваваме всички наши сънародници, които се намират в тези региони, да се преценяват с ситуацията и без закъснение да извършват напътствията на локалните управляващи, включително тези за евакуация, обявиха от посолството.

При нужда от подпомагане, можете да се свържете с Посолството на Република България във Вашингтон на тел.: (202) 387-5770, най-близкото посланичество на всяка друга държава-членка на Европейския съюз или локалните служби на Червения кръст.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР