Посолството на България в Атина информира, че отдел „Анализ на

...
Посолството на България в Атина информира, че отдел „Анализ на
Коментари Харесай

Гърция обработвала с приоритет ДНК-пробите от телата на изгорелия ферибот

Посолството на България в Атина осведоми, че отдел „ Анализ на биологични материали “, „ Дирекция за престъпни следствия “ към гръцката полиция обработва с приоритет ДНК пробите, взети по отношение на установяването на самоличността на откритите обгорели тела, в резултат на избухналия пожар на ферибота „ Юрофери Олимпия “.

Това показва Министерството на външните работи в известие, оповестено на формалния уебсайт на ведомството, предава 24 часа. “Полагат се старания за неотложно добиване на кадърен резултат, само че времевият интервал за обработката им не може да бъде избран с акуратност.

До момента от откритите тела на кораба две са разпознати”, прецизират от министерството. От Министерство на външните работи оповестяват, че са получили уверението на гръцката полиция, че при приемане на резултат посолството ни в Атина ще бъде навреме известено. Фериботът „ Юрофери Олимпия “ под италиански байрак, пътуващ по линията Игуменица (Гърция) – Бриндизи (Италия), се възпламени на 18 февруари край Корфу, Западна Гърция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР