Последвайте Гласове в .Руският президент Владимир Путин подписа днес договори

...
Последвайте Гласове в .Руският президент Владимир Путин подписа днес договори
Коментари Харесай

Владимир Путин обяви украински територии за част от Русия и се противопостави на Запада

Последвайте ”Гласове " в.
Руският президент Владимир Путин подписа през днешния ден контракти за присъединение към Русия на украински  територии - стъпка, която е  в несъгласие с интернационалното право. На гала в Кремъл Путин също по този начин съобщи, че Москва ще пази четирите анексирани територии с всички налични средства, съобщи Асошиейтед прес.


Путин също така прикани Украйна да седне на масата за договаряния за мир, само че акцентира, че няма да разисква връщане на присъединените територии, като по този метод даде начало на нов стадий в ескалацията на спора.
Руският президент се появи в Георгиевската зала в Кремъл с известно забавяне за дълго чакана тирада, за която там се бяха събрали членове на държавното управление, депутати, представители на съветския политически хайлайф и на църквата, съобщи Франс прес. След половинчасовото си слово, съветският президент подписа документите за анексирането, в наличието на ръководителите на сепартистките територии Донецка и Луганска област, както и на окупираните от съветските войски Запорожка и Херсонска област.
Киев и Западът отхвърлиха заграбването на територии в Украйна. Страните членки на Европейския съюз подчертаха в декларация, че в никакъв случай няма да признаят противозаконните референдуми, които Русия провежда " като предлог за по-нататъшно нарушение на независимостта, суверенитета и териториалната целокупност на Украйна ". В декларацията на Европейски Съюз се отхвърля и осъжда противозаконното анексиране на четирите територии, показва Асошиейтед прес.

От своя страна Украйна се зарече да продължи битката. " Не обръщаме внимание на тези, за които е време да почнат да си пият хапчетата. Армията ни действа, Украйна е обединена и ние продължаваме единствено напред ", разяснява началникът на украинската президентска администрация Андрий Ермак.
На церемонията по подписването на договорите за анексирането Путин упрекна Запада, че подклажда враждебни дейности, които целят да трансфорат Русия в " колония ". Втърдяването на позицията на съветския президент в допълнение повишава напрежението, което към този момент доближи равнище, невиждано от интервала на Студената война, отбелязва организацията.
Путин разказа по този начин наречената специфична съветска военна интервенция в Украйна като част от историческа задача за възобновяване на Русия като велика мощ и опълчване на превъзходството на Запада, която съгласно него се разрушава. " Историята ни прикани на бойното поле, с цел да се бием за народа си, за историческото великолепие на Русия, за бъдещите генерации ", сподели още той.
На края на церемонията по подписването на документите Владимир Путин и четиримата проруски ръководители на анексираните територии се хванаха за ръце и започнаха да скандират " Русия! " дружно с цялата зала. " Един в действителност исторически миг ", беше коментарът на съветската телевизия " Россия 24 ", отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР