Последното ново попълнение на Левски Абдулахи Шеху все още не

...
Последното ново попълнение на Левски Абдулахи Шеху все още не
Коментари Харесай

Нов на Герена все още чака работна виза

Последното ново попълнение на Левски Абдулахи Шеху към момента не е получил работна виза, написа " Тема спорт ". Нигериецът подписа със сините на 16 септември и към този момент взе присъединяване в две от контролите на отбора - против Сливнишки воин с дублиращия отбор и с Левски Карлово (4:0). Очаква се и през днешния ден той да получи повече минути за изява против втородивизионния Спортист (Своге).

Националът на Нигерия дойде на " Герена ", откакто за последно игра за кипърския Омония Никозия. 29-годишният футболист подписа контракт до края на сезона с алтернатива за удължаването му. Защитникът към момента няма работна виза, само че " сините " ще създадат всичко по силите си, с цел да го уредят за гостуването на Берое в понеделник.
 Вътрешните конфликти в Левски, които водят до
Вътрешните конфликти в Левски, които водят до " наследник " напредък

Mечтан " проблем " за Станимир Стоилов

Шеху не се намира в оптимална форма, само че през предходната седмица тренираше двуразово на " Герена " под управлението на помощник-треньора Цанко Цветанов. В първия си мач под управлението на Станимир Стоилов нигериецът бе употребен като отбранителен халф, само че през днешния ден може да работи и в защитата на сините, където се усеща по-добре.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР